tisdag 2 augusti 2016

Goa platser på hemresan-16

Vid hemresan ifrån Spanien var vi i Tourno-sur-Rhen. En härlig liten stad( den gamla sidan). Campingen mitt i centrum vid Rhen.


Att sitta o njuta vid en uteservering o bara gotta sig 

Den gamla borgen belyst på kvällen..En härlig Fransk stad...En annan fin ställplats hittade vi tack vare att Grevens ställplats var full,hittade vi i närheten Caravan-stellplatz am Gasthus Lauheide 


Gott om plats ,fin resturang om man vill o allt annat.I Bremen nära centrum i en park Stellplatz am Kuhhirten var vi därefter. Bremen är en härlig stad , min kamra trivdes tyvärr inte där verkade det som( ur funktion ) min fru tog lite bilder där men är inte tillgängliga för tillfället..det är säkert många som varit där . Vi tycker om den..Ställplatser i Aabenraa Danmark blev sista innan hem , o där har dom god mat på hamnkrogen o är i gamla stadsdelen mysig..
Ha de..

2 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att det var lite mer liv och rörelse i Thournon när ni var där, i våras var det inte många uteserveringar som var öppna. Vi stod på ställplatsen som ligger en liten bit från campingen, på campingen har vi stått tidigare när vi inte haft så långt ekipage som vi hade nu med husbil och släp. Välkomna hem till Sverige igen, själva är vi nu inne i slutplaneringen för vår resa söderut. Ha det så gott!

    SvaraRadera
  2. Det ser ut som att ni gjort en härlig resa! I år har vi hållit oss i Sverige med husbilen, men det har i alla fall blivit turer till Nolia-mässan i Piteå och Elmia-mässan. Ha det fint!

    SvaraRadera